De vijf voordelen van Xman silicone glijmiddel

xman silicone

Xman-Store verkoopt verschillende soorten glijmiddel. Het best verkochte product van Xman-Store is Xman silicone glijmiddel, ofwel glijmiddel op siliconenbasis. Dit product wordt niet voor niets zo veel verkocht in de online shop van Xman-Store. Het glijmiddel heeft namelijk diverse voordelen, die we hieronder kort beschrijven.

Het glijmiddel vervliegt nauwelijks

Glijmiddel op siliconenbasis wordt niet opgenomen door de huid, in tegenstelling tot glijmiddel op waterbasis. Dit betekent dat het glijmiddel nauwelijks vervliegt, zelfs niet tijdens een urenlang seksmarathon.

Het glijmiddel droogt niet uit

Glijmiddel op siliconenbasis droogt niet uit. Het maakt niet uit waar je dit glijmiddel smeert: enkele uren later is het nog altijd spiegelglad. xman silicone

Het glijmiddel verstopt de poriën niet

Xman silicone glijmiddel wordt niet opgenomen door de huid. Dit betekent dat het glijmiddel de poriën niet kan verstoppen. Kortom, Xman silicone glijmiddel is uiterst vriendelijk voor je huid, zelfs als je huid erg gevoelig is.

Het glijmiddel lost niet op in water

Glijmiddel op waterbasis lost op in water. Dit is fijn als je het glijmiddel van je af wil spoelen, maar minder handig als je seks wil hebben in een waterrijke omgeving. Denk hierbij aan het zwembad, de douche, de jacuzzi of de zee. Glijmiddel op siliconenbasis lost niet op in water.

Het glijmiddel is geschikt als massageolie

Tot slot kun je het Xman silicone glijmiddel ook als massageolie gebruiken. Je kunt dan ook prima een erotische massage geven met dit glijmiddel.